Πολύ σκληρός για να «πεθάνει»!


«Βιονικός» ο Μενσά-Μπονσού, κανονικά στην αποστολή, στην απογευματινή πτήση της ομάδας, μαζί με τον Σαρικόπουλο θα υπερασπιστούν τη ρακέτα της Βασίλισσας

Πολύ σκληρός για να «πεθάνει» είναι τελικά ο Ποπς Μενσά-Μπονσού. Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η θεραπεία με ενδοφλέβιο ορό και ηλεκτρολύτες έγινε για να επισπευτεί η επιστροφή του στα παρκέ, καθώς, όπως διαβάσατε χθες στο aek365, ο Άγγλος σέντερ ταλαιπωρείται τις τελευταίες 20 ημέρες περίπου από έλλειψη συγκεκριμένης βιταμίνης, παρά την πολύ προσεγμένη διατροφή, που κάνει, αλλά και τον γενικότερο επαγγελματισμό που επιδεικνύει. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν ενήμεροι εξαρχής και, κατόπιν συνεννόησης με τον παίκτη, του χορηγήθηκε συμπλήρωμα διατροφής, ωστόσο, του παρουσιάστηκαν συμπτώματα αφυδάτωσης και χρειάζονταν άμεσες ενέργειες για να μη τεθεί εκτός πλάνων του Σάκοτα.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment