Κοντά στην Ευρωλίγκα η ΑΕΚ!

Η ολική επαναφορά της ΑΕΚ στο κορυφαίο επίπεδο του μπάσκετ είναι πολύ πιθανό πλέον να μετουσιωθεί με την επιστροφή της Ένωσης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση την επόμενη σεζόν.
Η Ευρωλίγκα έχει αποφασίσει να δώσει τέσσερις w
ild cards για την ερχόμενη διοργάνωση και μεγάλο φαβορί για την μία εξ’ αυτών είναι η Ένωση.

Αρχικά, οι τέσσερις χώρες που είχαν επιλεγεί για να πάρουν τις wild cards ήταν η Τουρκία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Αγγλία. Επειδή όμως στο… Νησί δεν υπάρχει καμία ομάδα που να μπορέσει να σταθεί στο επίπεδο της διοργάνωσης το τέταρτο “πάσο” έχει μείνει προς το παρόν “ορφανό”.

Η Ευρωλίγκα ψάχνει για εναλλακτικές, αφού θέλει ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή δείχνει ότι καταλήγει στην ΑΕΚ. Μια ιστορική ομάδα, με πολύ κόσμο, από χώρα με μπασκετική παράδοση, η οποία δείχνει στην πράξη ότι κάνει μια σοβαρή επένδυση.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για 100% ειλλημένη απόφαση της Ευρωλιγκά, είναι όμως δεδομένο ότι η περίπτωσή της Ένωσης δεν παίζει απλώς σοβαρά, αλλά τη δεδομένη στιγμή συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες!

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια θα εκπροσωπηθεί και πάλι από τρεις ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όσον αφορά την Τουρκία, η μάχη για το “χρυσό εισιτήριο” αναμένεται να δοθεί ανάμεσα σε Καρσίγιακα και Νταρουσάφακα.

Πηγή: sportit.gr

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment