Σάκοτα: ΌΛΟΙ βοήθησαν!


Στο ροτέισον και στον επόμενο αγώνα με τον Άρη στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα στη συνέντευξη Τύπου, κρατώντας χαμηλούς τους τόνους. Αναλυτικά όσα είπε τεχνικός της ΑΕΚ:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα βοήθησαν όλοι. Όπως ξέρουμε, τα πλέι οφ είναι έτσι που η διαφορά στο δυναμικό δεν παίζει ρόλο. Το 1-1 είναι γεγονός. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου ο Άρης θα τα δώσει όλα. Ωστόσο έχουμε δει κάποια πράγματα από τον Άρη, έτσι ώστε να παίξουμε καλή άμυνα, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο».

Σχολιάζοντας την εμφάνιση των Ποπς και Ίνγκλις, αλλά και το ροτέισον που έγινε, είπε: «Εμείς όλη τη σεζόν είχαμε διαφορετική ομάδα. Η μόνη ομάδα που ήταν εδώ ήταν ο κόσμος μας που πάντα βοηθούσε. Θα θέλαμε να καταλάβει ότι είχαμε προβλήματα με κάποιους παίκτες και δεν ήταν εύκολο να μοιράσουμε τους ρόλους. Εννοείται ότι ο Ποπς μας βοήθησε παρά πολύ, παρά το πρόβλημα που έχει και να ξέρετε ότι δεν κάνει προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς. Σίγουρα η παρουσία του μας βοήθησε κάτω από το καλάθι. Οι παίκτες από τον πάγκο μας βοήθησαν αρκετά έτσι ώστε να ξεκουραστούν και οι βασικοί παίκτες, οι οποίοι τράβηξαν το κουπί όλη τη σεζόν .Το ροτέισον χρειάζεται όσο περνάει ο καιρός».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment