Συνεχίζει με Σάκοτα στον πάγκο η ΑΕΚ


Η σεζόν 2014-15 ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ με τρόπο που δεν ευχαρίστησε κανέναν φίλο της ομάδας, ωστόσο αυτό δεν απογοητεύει -σε καμία περίπτωση- τον αναμορφωτή της, Μάκη Αγγελόπουλο, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του aek365.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι αποφασισμένος να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, προκειμένου να επανέλθει η Ένωση στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και να διακριθεί, επιστρέφοντας, στην Ευρώπη, μοιραζόμενος κοινό όραμα με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο «Σάλε» δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2017 και θα συνεχίσει, κανονικά, στον πάγκο της ομάδας, τουλάχιστον μία σεζόν ακόμη, την προσεχή, ενώ θα είναι και εκείνος που αναμένεται να επιλέξει τον αντικαταστάτη του, αναλαμβάνοντας τη θέση εκτελεστικού διευθυντή. Η σχέση του με τον Αγγελόπουλο ήταν και παραμένει αμοιβαίας, απόλυτης, εμπιστοσύνης. Οικοδομήθηκε από το πρώτο τους ραντεβού, όταν ο πρώτος έπεισε τον δεύτερο να επιστρέψει στους πάγκους -και μάλιστα μεσούσης της σεζόν- και ενισχύθηκε από την μετέπειτα αγαστή τους συνεργασία. Ο αποκλεισμός από την τετράδα, λοιπόν, δεν μπορεί ούτε να την κλονίσει, ούτε να πάει, έστω και λίγο, πίσω τον προγραμματισμό για την ομάδα των επόμενων χρόνων.

Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός τόσο για την πρώτη, όσο και τη δεύτερη, ομάδα της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει και υπάρχουν αρκετοί παίκτες εγνωσμένης αξίας, με τους οποίους η διοίκηση βρίσκεται ήδη σε πολύ προχωρημένες επαφές. Ως γνωστόν, από το υπάρχον ρόστερ η ομάδα δεσμεύεται με τρία συμβόλαια (Ντούσαν, Σαρικόπουλος και Καμπερίδης) και πρόθεση των Αγγελόπουλου-Σάκοτα είναι να κρατήσουν όσους θεωρούν ότι μπορούν να σταθούν σε μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια, στελεχώνοντάς την, παράλληλα, με Έλληνες και ξένους, που θα την ανεβάσουν επίπεδο.

Και μετά από μια ήττα-αποκλεισμό, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ψυχραιμία και η απόλυτη προσήλωση στο πλάνο της ολικής επαναφοράς της Βασίλισσας. Ενός δρόμου χωρίς γυρισμό.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment