Πολλά παράπονα στην ΑΕΚ για την «ζούγκλα» στο Αλεξάνδρειο


Κάκιστη η φιλοξενία από τους γηπεδούχους και ύβρεις στους διοικητικούς παράγοντες της Ένωσης

Αρκετά περιορισμένη ήταν η αποστολή της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκτός από την ομάδα, η ΚΑΕ Άρης είχε διαθέσει μόλις 5 προσκλήσεις για της διοίκηση της Ένωσης. Το «παρών» έδωσαν ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο Αλέξης Αλεξίου, ο Σταύρος Δουβής και δύο ακόμα μέλη της 5μελους… αποστολής, με το αρχικό πλάνο να αναφέρει πως θα καθίσουν πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ, στα καθίσματα που έχουν μία μικρή απόσταση από τους υπόλοιπους οπαδούς. Ωστόσο, το συγκεκριμένο σχέδιο καταστρατηγήθηκε πολύ νωρίς.

Εύσωμοι οπαδοί του Άρη, κάτοχοι διαρκείας, πλησίασαν τη διοίκηση της ΑΕΚ και όχι με τον καλύτερο τρόπο, ανάγκασαν τους διοικούντες να μετακινηθούν άμεσα από τις θέσεις τους και να πάνε στα επίσημα. Εκεί όπου δέχθηκαν φραστική επίθεση, με χυδαίες ύβρεις και με μεγάλο κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα. Κάτι που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και φυσικά αποδείχθηκε πόσο κάκιστη ήταν η φιλοξενία των γηπεδούχων, σε ένα γήπεδο που θύμιζε «ζούγκλα. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε και η αδικαιολόγητη οργή των οπαδών του Άρη, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια του ματς έβριζαν την ΑΕΚ και δεν ακούστηκε ούτε ένα σύνθημα υπέρ της ομάδας τους.

Πηγή: aek3665.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment