«Ήμασταν κακοί σαν ομάδα»


Ο Άγγελος Κορωνιός μίλησε (αντί του Ντράγκαν Σάκοτα που έκλεισε η φωνή του) στη συνέντευξη Τύπου αποδίδοντας την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στην κακή άμυνα και την απορρύθμιση της ομάδας από τις συνεχείς διακοπές στο πρωτάθλημα. 

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλός μας θα έρθει να παίζει όπως όλα τα παιχνίδια, πολύ σκληρά και συγκεντρωμένα. Είναι μια ομάδα οργανωμένη που ξέρει τι ζητά. Εμείς θέλαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να έχουμε επιθετική άμυνα, αλλά αυτό δεν έγινε. Δεχτήκαμε 91 πόντους και είναι πάρα πολλοί. Μάλλον η διακοπή του πρωταθλήματος έχει επηρεάσει το ρυθμό μας και κάποιοι παίκτες που είχαν αναλάβει το φορτίο της ομάδας τους αποσυντόνισε. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ, έχουμε άλλη μια αγωνιστική. Ξέρουμε ότι πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα του Άρη, αλλά πρωτίστως να νικήσουμε στη Δράμα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα. 

Για την πτώση στην απόδοση παικτών, όπως ο Μενσά-Μπονσού, είπε: «Είναι ένας πολύ καλός κι αναγνωρισμένος παίκτης. Το κακό παιχνίδι είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σήμερα δεν ήταν μόνο κακός ο Ποπς, αλλά σαν ομάδα ήμασταν κακοί». 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment