Το χρονικό της περιπέτειας του Ποπς


Πότε και γιατί ξεκίνησε το πρόβλημα, τι πήγε λάθος και η αντίδραση του θηρίου της ΑΕΚ

Νοκ - άουτ έχει τεθεί από την Πέμπτη ο Μενσά-Μπονσού, που εισήχθη στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα αφυδάτωσης και ακολουθεί θεραπεία με ενδοφλέβιο ορό και ηλεκτρολύτες, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε.

Πίσω από τον «καπνό», λοιπόν, του αγνώριστου στα δύο τελευταία ματς Ποπς υπήρχε και «φωτιά». Συγκεκριμένα, ο Άγγλος σέντερ ταλαιπωρείται τις τελευταίες 20 ημέρες περίπου και οι άνθρωποι της ομάδας ήταν ενήμεροι γι’αυτό. Το πρόβλημα που είχε εντοπιστεί, μετά από εξετάσεις, αφορούσε την έλλειψη συγκεκριμένης βιταμίνης, παρά την πολύ προσεγμένη διατροφή, που κάνει, αλλά και τον γενικότερο επαγγελματισμό που επιδεικνύει.

Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε να του χορηγηθεί κάποιο συμπλήρωμα διατροφής, προφανέστατα νόμιμο, και πράγματι φάνηκε να βελτιώνεται η κατάσταση, μετά την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, όπου παρατηρήθηκαν τα πρώτα σημάδια νευρικότητας. Και ο ίδιος όμως, από την πρώτη στιγμή, είχε θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας, με πρωτοφανή αυταπάρνηση. Ωστόσο, η έλλειψη δυνάμεων που εμφάνισε με τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι κάτι πάει στραβά.

Πλέον, βρίσκεται στα χέρια του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ. «Θηρίο στο κλουβί», όμως σύσσωμη η οικογένεια της Βασίλισσας τον στηρίζει και τον περιμένει να επιστρέψει σιδερένιος στα playoff.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment