Νικολάου: Κοινό μυστικό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για ΖήσηΤόσο για το θέμα της μεταγραφής του Νίκου Ζήση, όσο και για εκείνο με την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν, μίλησε ο Γιώργος Νικολάου.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ μιλώντας στο sport24 radio, τόνισε πως σχετικά με τον Ζήση, “αποτελεί κοινό μυστικό το ενδιαφέρον για Νίκο Ζήση“, υπογραμμίζοντας πως “τις επόμενες ημέρες θα μιλήσει για το χθες και την “επόμενη ημέρα” της ΑΕΚ, αλλά και για τα μεταγραφικά ο Ντράγκαν Σάκοτα σε συνέντευξη Τύπου”.

Για την χρονιά, που έφυγε ο Νικολάου είπε: “΄Ηταν καθ’ όλα επιτυχημένη, αν αναλογιστεί κανείς πώς ξεκινήσαμε. H AEK ξαναμπήκε στην ατζέντα, στην καθημερινότητα, του οπαδού της ΑΕΚ. Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του κυρίου Αγγελόπουλου, του κυρίου Αλεξίου, του κυρίου Δουβή, του τεχνικού επιτελείου και των παικτών, κυρίως μετά τις οβιδιακές αλλαγές του περασμένου Νοεμβρίου”.

Για την διοργάνωση, που θα παίξει η ΑΕΚ στην Ευρώπη: “Στόχος της ΑΕΚ, πριν και μετά τους αγώνες με τον Άρη στα πλέι οφ ήταν και παραμένει η Ευρώπη. Προς αυτή την κατεύθυνση προετοιμαζόμαστε. Ο κόσμος της ΑΕΚ στήριξε την προσπάθεια. Τα εισιτήρια αλλά και η προσέλευση του κόσμου είναι ένα κριτήριο, που θα συνεκτιμηθεί όταν αποφασίσει η Ευρωλίγκα. Θα γίνει συνάντηση, πιθανότατα, στην Βαρκελώνη ανάμεσα στον κύριο Αγγελόπουλο και τον Τζόρντι Μπερτομέου για να “κλειδώσει” η συμμετοχή μας στην διοργάνωση, που θα επιλεγεί».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment