Ανοίγει την πόρτα της ΑΕΚ ο ΜαραγκόςΈτοιμος να γυρίσει στην Ελλάδα και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για ομάδα της Α1 είναι ο Πάρης Μαραγκός, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα εξετάσεις όσες προτάσεις έχει. Για την ώρα όμως, όπως ο ίδιος δηλώνει στο SDNA, προέχει το American University και η κρίσιμη σεζόν που ξεκινάει σε λίγους μήνες.

Αναλύοντας τα δεδομένα για την επόμενη σεζόν, αναφέρει: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Θεωρώ δεδομένο πως θα είμαι εκεί και του χρόνου. Αυτή η σεζόν πιστεύω θα είναι καλή για εμένα. Πρώτος μας στόχος είναι πάρουμε την πρωτιά στην περιφέρεια και να μπούμε στην March Madness. Αποφοιτώ τον επόμενο Μάιο, όμως έχω την δυνατότητα να μείνω για έναν επιπλέον χρόνο. Όλα αυτά θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα έχω στο τέλος της σεζόν. Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, είτε από την Ελλάδα, είτε από κάποια άλλη χώρα στην Ευρώπη. Αν δεν έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτή τη σεζόν, τότε θα μείνω άλλο ένα χρόνο στο πανεπισήμιο πριν γυρίσω. Αν τα πάω καλά και υπάρχει καλή πρόταση, θα γυρίσω στην Ευρώπη».

Το όνομα του Πάρη Μαραγκού ήταν μεταξύ εκείνων που... έπαιξαν το καλοκαίρι του 2014 για την ΑΕΚ. Με την Εθνική Νέων Ανδρών ο πρώην παίκτης του George Washington πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό της Κρήτης και το όνομά του φάνηκε να είναι γραμμένο στα μπλοκάκια των ανθρώπων των «κιτρινόμαυρων». Γιατί δεν... προχώρησε όμως; «Δεν είχε γίνει επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ. Ακογόντουσαν διάφορα πράγματα, τόσο για παίκτες όσο και για προπονητές που τελικά δεν έγιναν. Πρόταση επίσημη δεν είχα, στόχος μου ήταν η Αμερική και όσα γράφτηκαν δεν προχώρησαν. Είμαι χαρούμενος που υπάρχουν κι άλλες ομάδες πέραν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που κοιτάζουν τους Έλληνες παίκτες, ανεβάζουν το μπάτζετ και πραγματοποιούν καλές πορείες. Αν γίνει μελλοντικά κάποια πρόταση από την ΑΕΚ σίγουρα θα την σκεφτώ».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment