Χάνετε ο Ζήσης... και πάει προς λιμάνι!


Η ΑΕΚ έκανε κρούση στον Νίκο Ζήση, αλλά φαίνεται ότι τόσο αυτή όσο και η πρόταση δεν αρκούν για να τον φέρουν πίσω. Ο Ολυμπιακός αφού έχασε τον Κώστα Σλούκα (πάει στη Φενέρ με 3 εκατ.ευρώ για 3ετές συμβόλαιο), βάζει τα μεγάλα μέσα για να πάρει τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Δεδομένα μπορεί να του προσφέρει 500.000 ευρώ ετησίως (και παραπάνω) και να τον ικανοποιήσει με συγκεκριμένο ρόλο στο παρκέ, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία των Σφαιρόπουλου και Σπανούλη στην ομάδα και αρκετών διεθνών.

Φαίνεται ότι το περιβάλλον που υπάρχει στον Ολυμπιακό… ψήνει τον Ζήση για να γυρίσει μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει τον Ζήση στην περιφέρεια της Φενέρ και θα κάνει καλή πρόταση για να τον έχει στο πλάι του Σλούκα.

Οπως όλα δείχνουν τώρα η ΑΕΚ δεν μπορεί να ακολουθήσει τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την Φενέρ στα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης Ζήση.

Πηγή: enwsi.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment