Πρόταση στον Ζήση!


«Του έχουμε κάνει μια πολύ καλή πρόταση». Με αυτά τα λόγια απάντησε σε όσους τον ρώτησαν για την περίπτωση του Νίκου Ζήση, χθες (Τετάρτη), ο Μάκης Αγγελόπουλος, στο περιθώριο της «ανοικτής συζήτησης» του Ντράγκαν Σάκοτα με εκπροσώπους του Τύπου. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του aek365, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει προτείνει στον αρχηγό της Εθνικής τριετές κλειστό συμβόλαιο με αρκετά καλές απολαβές, αλλά, προφανώς, όχι του μεγεθούς περασμένων συμφωνιών του. Η προοπτική επαναπατρισμού φαίνεται να απασχολεί μεν τον παίκτη, ωστόσο δεν «καίγεται» να γίνει από αυτό το καλοκαίρι. Από την πλευρά της, η ΑΕΚ, με τη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και προσφέροντάς στο Ζήση απολαβές που δεν θα έχει κανείς άλλος την επόμενη σεζόν στην ομάδα, του δείχνει έμπρακτο τρόπο το πόσο θέλει να τον φέρει πίσω, δίνοντας του το χρίσμα του ηγέτη και την ευκαιρία να κλείσει με ιδανικό τρόπο τη σπουδαία καριέρα του.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment