Σταθερά και αθόρυβα για Γαλάτσι


Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει βάλει στόχο την επιστροφή της Βασίλισσα στο Γαλάτσι και παράλληλα όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ, κάτι που ξεκαθάρισε και ο Ντράγκαν Σάκοτα στη συζήτηση με τους δημοσιογράφους. Ωστόσο, όνειρο του είναι να δει τη Βασίλισσα ξανά στο Γαλάτσι, όπως φυσικά και ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Η κατάσταση γύρω από το κλειστό δεν είναι η πιο εύκολη. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, ωστόσο για να μπορέσουν να γίνουν ξανά λειτουργικές οι εγκαταστάσεις χρειάζεται αρκετός χρόνος και φυσικά χρήματα.

Η ΑΕΚ που δεν «παίζει» μόνη της για το Γαλάτσι, περιμένει να κοστολογηθούν οι εργασίες που χρειάζεται έτσι ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει ομάδες και από εκεί και πέρα θα προχωρήσει ανάλογο.

Το σίγουρο είναι ότι οι υπεύθυνοι της Ένωσης με πρώτο και βασικότερο τον Αγγελόπουλο, κάνουν τα πάντα για να «μετακομίσει» η Βασίλισσα...

Πηγή: aek1924.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment