Το αντίο του αρχηγού!


Μετά από τρία (3) χρόνια ο Μιχάλης Πολυτάρχου αποχωρεί από τη «Βασίλισσα».

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Μιχάλη Πολυτάρχου για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών της αναγεννησιακής πορείας της ομάδας και προφανώς καταγράφηκε στην Ιστορία.

Η διοίκηση της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Το «αντίο» του Μιχάλη Πολυτάρχου στην ΑΕΚ μέσω του aekbc.gr:

«Πέρασαν τρία δύσκολα χρόνια. Παράλληλα, όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, και ευχάριστα μαζί. Διότι στα τρία αυτά χρόνια σφυρηλατήθηκαν σχέσεις, δοκιμάστηκαν αντοχές, γεννήθηκαν προσδοκίες.

Ως προς το τελευταίο, λοιπόν, θέλω να πω ότι νιώθω πραγματικά ευλογημένος, διότι η ζωή ήθελε να είμαι εκ των μπροστάρηδων στην προσπάθεια επιστροφής και αναγέννησης της «Βασίλισσας».

Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο της ΑΕΚ. Σε ένα μεγάλο βαθμό ο κόσμος με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει να είσαι ΑΕΚ, τι πρεσβεύει η ιδέα της ΑΕΚ και πόσο τυχερός είμαι, που οι συγκυρίες με έβαλαν στην οικογένειά της. Ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου ανήκει στον κόσμο της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι αγωνίστηκαν μαζί μου το διάστημα αυτό των τριών ετών, αλλά και όλους εκείνους μακριά από τις τέσσερις γραμμές, που με την αθόρυβη δουλειά τους κράτησαν όρθιο το Τμήμα Μπάσκετ στα δύσκολα.

Τέλος, θέλω να πω ότι ως «στρατιώτης» της ΑΕΚ θα είμαι πάντα παρών όποτε κι αν μου ζητηθεί να βοηθήσω τον σύλλογο, που αγάπησα. Δεν ήμουν ΑΕΚ. Έγινα ΑΕΚ. Θα παραμείνω ΑΕΚ.

Σας ευχαριστώ».

Το AekbcFans.Gr εύχεται στον Μιχάλη ότι καλύτερο και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και από εμάς που βοήθησες την Βασίλισσα να έρθει εκεί που της αξίζει... 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment