«Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ;»


Ο Μιχάλης Καμπερίδης επέστρεψε πρόσφατα στην ΑΕΚ, μετά τον δανεισμό του στην ισπανική, Ουέσκα. Ο ταλαντούχος φόργουορντ έκανε δηλώσεις στο ΑΡΤ.

Για τον δανεισμό του στην Ουέσκα: «Το επίπεδο στην Ισπανία είναι τελείως διαφορετικό. Όχι μόνο μπασκετικά. Ο κόσμος γεμίζει τα γήπεδα σε όλες τις κατηγορίες. Η οικονομία είναι διαφορετική. Το πώς αντιμετωπίζουν όλοι τον αθλητισμό, επίσης».

Για το αν πιέστηκε παραπάνω στην ΑΕΚ, λόγω ηλικίας: «Είχα την ίδια πίεση με τους συμπαίκτες μου. Όλοι ήμασταν συνειδητοποιημένοι. Θέλαμε να βελτιωνόμαστε, να αποκτήσουμε “χημεία”. Ήταν πολύ μακρύς ο δρόμος τότε. Κοιτάζαμε την κάθε μέρα ξεχωριστά».

Για τον προσωπικό στόχο του με την ΑΕΚ: «Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί σε τέτοια ομάδα; Η ΑΕΚ θέλει να πρωταγωνιστήσει και εγώ θέλω να δουλεύω, να βελτιώνομαι και να παίξω. Να είμαι κι εγώ ένα κομμάτι της ομάδας».

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ένας από τους τρεις παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΚ και έχουν δεδομένη τη θέση τους στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, μίλησε στο ΑΡΤ:
Για τη φετινή σεζόν: «Υπάρχει πικρία, αλλά δεν είναι αποτυχημένη η σεζόν. Είναι η πρώτη φορά σε ομάδα μου που ο στόχος άλλαξε τέσσερις φορές. Είναι περίεργο. Βρισκόμαστε σε μια ομάδα που υπάρχει δεδομένα πίεση. Υπάρχει απαίτηση. Καλώς ή κακώς είσαι η ΑΕΚ. Δεν έχεις την πολυτέλεια να μην χτυπάς παιχνίδια. Έγιναν οι κατάλληλες προσθήκες, σκεφτήκαμε το “ταβάνι” μας, με τον Ολυμπιακό κερδίζαμε στο ΣΕΦ μέχρι το 39. Ήταν θέμα χημείας, αφομοίωσης το πώς πήγε η σεζόν».
Για την ενίσχυση της ΑΕΚ μέσα στη χρονιά: «Κάθε μέρα η προπόνηση ήταν μια μάχη. Τρομερός συναγωνισμός. Ήμουν ευτυχής που ήμουν συμπαίκτες με τον Ποπς. Κορυφαίος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Με βελτίωσε η δουλειά μαζί του».
Για την επόμενη χρονιά: «Υπάρχει ένα υγιές πλάνο, λογικά και θα υπάρχει και μεγαλύτερη σαφήνεια για την επόμενη σεζόν. Εμείς, μόλις επιστρέψαμε στην Α1, βλέπουμε όλοι πώς ενδιαφέρονται, πώς ανακαλύπτουν και αναγνωρίζουν στην Ευρώπη τη δουλειά που κάνει η διοίκηση, το πόσο έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια».
Για το ποιους θα ήθελε συμπαίκτες: «Το ιδανικό θα ήταν να μείνουν όλοι, από εκεί και πέρα δεν είναι θέμα δικό μου. Για μένα, μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, είχαμε τον καλύτερο ελληνικό κορμό. Μπορεί να είμαστε μόνο τρεις με συμβόλαια στην ομάδα, αλλά θα είμαστε σύντομα παραπάνω. Έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες. Ο κόουτς έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση. Θα είμαστε παραπάνω από πλήρεις με 2 παίκτες σε κάθε θέση. Είμαι αισιόδοξος».
Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να μπει «σφήνα» στους τελικούς: «Να σπάσει τη μονοτονία; Γιατί όχι; Μακάρι».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment