Ζητάει χρόνο ο Ζήσης και ψάχνεται για άλλον η ΑΕΚ..Απόλυτα ικανοποιημένος ο αρχηγός της Εθνικής από την πρόταση για επιστροφή, ωστόσο ο μάνατζέρ του, Κιθ Γκλας, ζητάει πίστωση χρόνου γιατί πιστεύει πως θα βρει πολύ μεγαλυτερη πρόταση - Κοιτάει κι άλλες λύσεις η ΑΕΚ που δεν θα περιμένει πολύ


Απ’ότι φαίνεται, τελικά, η πρόωρη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Φενέρ στο τουρκικό πρωτάθλημα δεν θα «τρέξει» και τις εξελίξεις στην υπόθεση ενδεχόμενης επιστροφής του Νίκου Ζήση στην ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας εμφανίζεται μεν απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσε ο Μάκης Αγγελόπουλος (διάρκειας 3 ετών με εντυπωσιακές απολαβές για τα δεδομένα της Ένωσης, όπως διαβάσατε στο aek365), αφήνοντας ανοικτή την πόρτα της επιστροφής, ωστόσο, την ίδια ώρα, ο έμπειρος μάνατζερ του, Κιθ Γκλας, ζητά πίστωση χρόνου, εκτιμώντας ότι μπορεί να βρει στον παίκτη του συμβόλαια ανάλογα με αυτά που είχε στην Ρωσία και την Τουρκία. Με πολλά περισσότερα χρήματα δηλαδή από τα... πολλά που προσφέρει ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Από την άλλη, στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν το σχεδιασμό τους, αναζητώντας ισάξια λύση για τη θέση του βασικού πλέι μέικερ, κοιτώντας κυρίως προς την αμερικανική αγορά. Θεωρείται δεδομένο ότι θα εξαντληθούν τα (λογικά) περιθώρια επαναπατρισμού του Νίκου Ζήση, ωστόσο, διαθέτοντας ένα πολύ καλό ποσό και θέλοντας να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή νευραλγική θέση, είναι υποχρεωμένου να κοιτάξουν και αλλού. Και «δίνοντας» μια θέση ξένου, είναι σαφές ότι οι επιλογές θα είναι πολλές και εξαιρετικές. Ο Σάκοτα θεωρεί πως με το μπατζετ που έχει μπορεί να φέρει εξαιρετικό πλέι μέικερ αν τελικά ο μάνατζερ του Ζήση επιμείνει για καλύτερη πρόταση από Ρωσία ή Τουρκία.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment