Καρπενήσι και Σαρδηνία η προετοιμασία η προετοιμασία της ΑΕΚ


Αρκετές λεπτομέρεις για το ξεκίνημα της σεζόν έδωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου, στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η προετοιμασία θα ήταν τέλειο να ξεκινήσει στις 24/8, αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στα μέσα Οκτώβρη. Εσείς ξέρετε πότε θα ξεκινήσει;Το βασικό στάδιο θα γίνει στο Καρπενήσι και στις 8/10 στη Σαρδήνια. Στις 9/10 θα παίξουμε με τη Σάσαρι και μετά από λίγες ημέρες θα παίξουμε ένα τουρνουά εκεί. Γαλάτα, Νταρουσάφακα θα είναι εκεί εκείνες τις ημέρες, ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην Κάλιαρι, αλλά δεν νομίζω να συμμετέχει. Δέκα ημέρες θα μείνουμε εκεί, συνολικά. Πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν ακόμη δύο παιχνίδια. Μετά θα δούμε το πότε ξεκινούν το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Σίγουρα στην προετοιμασία θα έχουμε το 80% του ρόστερ, μπορεί και όλους. Αν κάποιος αξίζει, θα τον περιμένουμε. Μόνο οι Εθνικές μπορούν να μας... χαλάσουν, αλλά δεν πειράζει. Γι’αυτό θα έχουμε 16-17 παίκτες».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment