Νικολάου: Τα καλύτερα έρχονται...

Στο κανάλι ΑΡΤ φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Νικολάου μαζί με τους Ζήση Σαρικόπουλο και Μιχάλη Καμπερίδη. Αναλυτικά όσα ενδιαφέροντα είπε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ
Για τη φετινή σεζόν της ΑΕΚ: «Είχα πει στο ξεκίνημά της: «μην ανησυχείτε». Η ΑΕΚ ξεπέρασε πολύ γρήγορα τις δυσκολίες και πέτυχε το καλύτερο δυνατό. Θα μπορούσε και παραπάνω. Ήταν ευλογία η εμφάνιση του Μάκη Αγγελόπουλου, που έδωσε άλλον αέρα και με την προσθήκη του Ντράγκαν Σάκοτα».
Για τον κόσμο: «Ανθρώπινο είναι να υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο. Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πού βρισκόμασταν τα περασμένα χρόνια».
Για ενδεχόμενες ομοιότητες με το 2002: «Η ΑΕΚ μοιάζει στο σχεδιασμό με τότε. Και συμβολικά να το δει κανείς με την παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα. Κοινά στοιχεία με τον Φιλίππου έχει ο Αγγελόπουλος. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ένας Ενωσίτης με παρελθόν στην ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική. Δεν είναι... χθεσινός και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει».
Για το πρωτάθλημα: Είναι ευχάριστο ότι ενισχύεται. Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν χρήματα. Οι οκτώ πρώτες ομάδες έπαιξαν πολύ καλά. Μόνο ο Πανιώνιος δεν ανταποκρίθηκε. Ας μείνουμε σε αυτό και ας μην γκρινιάζουμε. Η ΑΕΚ θα κοιτάξει το συμφέρον της. Μακάρι να το κοιτάξουν όλοι».
Για την Ευρώπη: «Τη Δευτέρα υπάρχει το ραντεβού με τον κύριο Μπερτομέου στη Βαρκελώνη και νομίζω ότι εκεί θα “κλειδώσει” σε ποια διοργάνωση θα αγωνίζεται του χρόνου η ΑΕΚ».
Για το αν ήταν πετυχημένη η σεζόν: «Πολύ πετυχημένη σεζόν. Ο κόσμος να είναι έτοιμος. Τα καλύτερα έρχονται».
ΡΟΥΧΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ. ΚΑΝΕ LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment