Νικολάου: Τα καλύτερα έρχονται...

Στο κανάλι ΑΡΤ φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Νικολάου μαζί με τους Ζήση Σαρικόπουλο και Μιχάλη Καμπερίδη. Αναλυτικά όσα ενδιαφέροντα είπε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ
Για τη φετινή σεζόν της ΑΕΚ: «Είχα πει στο ξεκίνημά της: «μην ανησυχείτε». Η ΑΕΚ ξεπέρασε πολύ γρήγορα τις δυσκολίες και πέτυχε το καλύτερο δυνατό. Θα μπορούσε και παραπάνω. Ήταν ευλογία η εμφάνιση του Μάκη Αγγελόπουλου, που έδωσε άλλον αέρα και με την προσθήκη του Ντράγκαν Σάκοτα».
Για τον κόσμο: «Ανθρώπινο είναι να υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο. Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πού βρισκόμασταν τα περασμένα χρόνια».
Για ενδεχόμενες ομοιότητες με το 2002: «Η ΑΕΚ μοιάζει στο σχεδιασμό με τότε. Και συμβολικά να το δει κανείς με την παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα. Κοινά στοιχεία με τον Φιλίππου έχει ο Αγγελόπουλος. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ένας Ενωσίτης με παρελθόν στην ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική. Δεν είναι... χθεσινός και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει».
Για το πρωτάθλημα: Είναι ευχάριστο ότι ενισχύεται. Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν χρήματα. Οι οκτώ πρώτες ομάδες έπαιξαν πολύ καλά. Μόνο ο Πανιώνιος δεν ανταποκρίθηκε. Ας μείνουμε σε αυτό και ας μην γκρινιάζουμε. Η ΑΕΚ θα κοιτάξει το συμφέρον της. Μακάρι να το κοιτάξουν όλοι».
Για την Ευρώπη: «Τη Δευτέρα υπάρχει το ραντεβού με τον κύριο Μπερτομέου στη Βαρκελώνη και νομίζω ότι εκεί θα “κλειδώσει” σε ποια διοργάνωση θα αγωνίζεται του χρόνου η ΑΕΚ».
Για το αν ήταν πετυχημένη η σεζόν: «Πολύ πετυχημένη σεζόν. Ο κόσμος να είναι έτοιμος. Τα καλύτερα έρχονται».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment