Κοντά στην παραμονή στην Βασίλισσα ο Χέρστον!Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει σύντομα το ζήτημα της παραμονής του Μαλίκ Χέρστον στην ΑΕΚ και όλα τα «σημάδια» δείχνουν -παραπάνω από- θετικά. Ο παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βασίλισσα (με εξαιρετικές απολαβές) και είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας να πει το πολυπόθητο «ναι», κάνοντας ευτυχισμένο και τον Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του -και όχι άδικα- μία από τις «κολόνες» της νέας ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής, πιο ζωηρό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει ρωσική ομάδα, ωστόσο η προοπτική αυτής της μετακόμισης φαίνεται να μην τον ικανοποιεί (παρά τα χρήματα που μπορεί να «στρωθούν» στα πόδια του). Όπως έχουμε ξαναγράψει, σύμμαχο της ΑΕΚ για να κρατήσει κιτρινόμαυρο τον Χέρστον αποτελεί και η συζύγος του. Ούτως ή άλλως, όμως, ο Αμερικανός φόργουορντ απόλαυσε την παρουσία του στην ομάδα και δηλώνει γοητευμένος με τη διοίκηση, τον προπονητή και τον κόσμο της, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το ποια θα είναι η ευρωπαϊκή διοργάνωση, που λάβει εκείνη μέρος την επόμενη σεζόν.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment