«Δεν υπάρχει συμφωνία για Δίπλαρο με την ΑΕΚ»


Ο Έσπερος ΑΟΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως ο Νίκος Δίπλαρος ανήκει ακόμη στην ομάδα και δεν έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ. 

Μπορεί η ΚΑΕ ΑΕΚ να ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού παίκτη, αλλά ο Έσπερος ξεκαθαρίζει στην ανακοίνωσή του πως δεν έχει ικανοποιηθεί το αίτημά του για παροχή έμψυχων ανταλλαγμάτων από την «Ένωση» και, έτσι, δεν υφίσταται συμφωνία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που αναπαρήγαγαν ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του διεθνή μας  πλεϊμέικερ, Νίκου Δίπλαρου, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Πρώτον, με την ΑΕΚ πράγματι είμαστε σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Νίκου Δίπλαρου. Δεύτερον συμφωνήσαμε με την ΑΕΚ ότι για να παραχωρηθεί ο παίκτης θα πρέπει να ικανοποιηθεί ο Σύλλογος μας με ανταλλάγματα οικονομικά ή με την παραχώρηση κάποιων παικτών, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν την νέα περίοδο που η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Τρίτον από την ΑΕΚ δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση για τα ανταλλάγματα, συνεπώς δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία για την παραχώρηση του Νίκου Δίπλαρου. Τέταρτον όσο δεν υπάρχει συμφωνία ο Νίκος Δίπλαρος είναι μέλος της ομάδας μας και υπολογίζεται κανονικά στον σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου».  

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment