Μόνο τα τυπικά για Κατσίβελη!


Τα τυπικό μέρος, δηλαδή η ανακοίνωσή της, απομένει πλέον για την μεταγραφή του Δημήτρη Κατσίβελη στην ΑΕΚ, κάτι που αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες το συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ με την Ένωση θα είναι τριετούς διάρκειας (2 έτη με την ΑΕΚ να έχει το δικαίωμα της ανανέωσης για μία ακόμη σεζόν).
Φαινομενικά, η υπόθεση της απόκτησης του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού καθυστέρησε αρκετά, καθώς, όπως είχατε διαβάσει πριν περίπου 2,5 εβδομάδες ,η ανακοίνωση της συγκεκριμένης μεταγραφής ήταν ζήτημα λίγων ημερών.
Όπως προκύπτει όμως από το ρεπορτάζ, η καθυστέρηση αυτή δεν οφείλεται σε κάποιου είδους εμπλοκή, παρά μόνο σε εντελώς τυπικά ζητήματα με τον μάνατζερ του παίκτη, Νίκο Λώτσο, με τον οποίο, άλλωστε, η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει άριστη συνεργασία, όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Μαρκ Κάρτερ.
Προφανές είναι πως με την έλευση του Κατσίβελη, η Βασίλισσα ενισχύεται σημαντικά και στις δύο θέσεις των γκαρντ με έναν παίκτη με πολύ υψηλές παραστάσεις, αλλά και δυνατότητες. Όπως έχουμε ξαναγράψει, η ΑΕΚ μοιάζει να αποτελεί το στοίχημά του 23χρονου Μακεδόνα, προκειμένου να ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές του ταλέντου του.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment