«Είναι μια πρόκληση για όλους μας»

Συνέντευξη στην Ώρα των Σπορ παραχώρησε ο Ζήσης Σαρικόπουλος όπου εμφανίστηκε αισιόδοξος τόσο για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο αθλητής της ΑΕΚ για:
Την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όταν ανανέωσα το έκανα επειδή μου ενέπνεε σιγουριά το όλο πλάνο. Το Eurocup είναι πολύ δυνατό σε σχέση με άλλες χρονιάς και θα αντιμετωπίσουμε ομάδες Ευρωλίγκας. Είναι μια πρόκληση για όλους μας».
Τους στόχους στο Eurocup: «Η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη. Ο κόουτς ξέρει πολύ καλά τι κάνει και όλα τα παιδιά μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε σε έναν τόσο δυνατό όμιλο. Δεν πάμε απλά για να συμμετέχουμε στο Eurocup, αλλά για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Αν δεν το πίστευα, δεν θα έμενα».
Την παραμονή του Χέρστον: «Ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της περσινής μας πορείας, ένας πολύ χρήσιμος παίκτης σε άμυνα κι επίθεση, που βάζει πάνω από όλα την ομάδα, ενώ είναι και τρομερός χαρακτήρας και πολύ συνεργάσιμος στο γήπεδο».
Την απόκτηση του Κάρτερ: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί εξαιρετικά σε δύο θέσεις, στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ χρήσιμος και ποιοτικός. Πρόκειται για επαγγελματία και πολύ καλό παιδί, χαμηλών τόνων».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment