Νικολάου: Καλύτερη και ανταγωνιστική η ΑΕΚ

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Βασίλισσας μίλησε για τους φετινούς στόχους και προανήγγειλε... εκπλήξεις στα μεταγραφικά

Για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Γιώργος Νικολάου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Σπορ FM...

«Φέτος οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες. Ήδη το έχουμε νιώσει έντονα. Πραγματικά ήταν κάτι ιδιαίτερο η παρουσία μας στην Βαρκελώνη, όπου για πρώτη φορά η ΑΕΚ βρέθηκε σε κουραστικά, αλλά πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια. Εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι καλό συμβαίνει την ΑΕΚ. Αυτό έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη. Παρά τις δύσκολες συνθήκες στη χώρα, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ οικονομικά: «Πράγματι η κατάσταση που περνάμε ως χώρα έχει επηρεάσει κυρίως την ψυχολογία μας. Δεν θέλω να δημιουργήσω προσδοκίες, όμως δεν μας έχει επηρεάσει ως ΚΑΕ. Θεωρώ ότι προχωράμε στον προγραμματισμό μας κανονικά για τον σχεδιασμό της ομάδας. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες καθυστερήσεις, όμως ο προγραμματισμός περιμένει. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιο θα είναι το μπάτζετ, όμως το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ θα είναι ανταγωνιστική και σαφώς καλύτερη απ’ την χρονιά που πέρασε. Το μόνο που θα συστήσω στον κόσμο είναι υπομονή», τόνισε αρχικά.

Για τις μεταγραφές είπε: «Ο Ντράγκαν Σάκοτα φαντάζομαι θα γυρίσει με κάποιες εκπλήξεις απ’ το Λας Βέγκας. Ας περιμένουμε»

Για τον σχεδιασμό σχολίασε: «Έχουμε δρόμο ακόμα, η ομάδα σχεδιάζεται αγωνιστικά και οργανωτικά. Τρέχουμε σε ιλιγγιώδεις ρυθμούς όλοι. Δεν φτάνει το αγωνιστικό να είναι καλό, χρειάζεται μια ομάδα να είναι καλή και εκτός γραμμών. Σ’ αυτό το επίπεδο δουλεύουμε σκληρά».

Για το Eurocup τόνισε: «Όλα κρίνονται στο παρκέ. Οι ομάδες δεν έχουν σχηματοποιηθεί ακόμα. Έτσι ή αλλιώς, η φετινή διοργάνωση είναι μια ευρωλίγκα Νο2».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment