Σάκοτα: «Ένα βήμα πριν την Euroleague»


Ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι χαρούμενος που η ΑΕΚ επιστρέφει στην Ευρώπη με στόχο να ετοιμαστεί για την Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην εφημερίδα «Αγορά» για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Είναι ευχάριστα νέα. Ήταν ένας από τους στόχους μας και το καταφέραμε. Είναι, κυρίως, ένα καλό πρώτο βήμα για την Ευρωλίγκα, που είναι ο βασικός μας στόχος και μας δίνει τον χρόνο και τον τρόπο να προσαρμοστούμε. Αυτό ζήτησε και η Ευρωλίγκα από εμάς, σταθερότητα και ως προς την παρουσία του κόσμου και στο οικονομικό σκέλος. Να είναι, δηλαδή, η ομάδα συνεπής και να αναπτύσσεται. Είναι ευκαιρία και για τους παίκτες που έθεταν ως προϋπόθεση τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη. Πλέον, διαπραγματευόμαστε αλλιώς. Σίγουρα χρειαζόμαστε παιδιά το ίδιο ικανά όπως και οι πρωταγωνιστές».

Για την κατάσταση στη χώρα: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν στενοχωριέται με αυτή την κατάσταση. Ελπίζω ότι δεν θα επηρεάσει τον αθλητισμό, τις ομάδες και την έλευση παικτών, αλλά δεν είναι ευχάριστο να ακούς ότι μια χώρα είναι ένα βήμα πριν από την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος. Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment