Στο Λας Βέγκας για το Summer League!Οι Μάκης Αγγελόπουλος και Ντράγκαν Σάκοτα θα ταξιδέψουν στο Λας Βέγκας στο Summer League του NBA ψάχνοντας παίχτες που θα κάνουν την διαφορά στην Βασίλισσα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα και ο πρόεδρος της Βασίλισσας, Μάκης Αγγελόπουλος, θα ταξιδέψουν στο Λας Βέγκας στις 10 Ιουλίου και θα κάτσουν εκεί 10 μέρες όσο διαρκεί το Summer League για να τσεκάρουν παίχτες και να προχωρήσουν με τον σχεδιασμό της ομάδας.

Η ΑΕΚ μέχρι τώρα έχει στο ρόστερ της πέντε παίχτες Σάκοτα, Σαρικόπουλος, Καμπερίδης και Χέρστον όπου ανανέωσε για δύο χρόνια ακόμα. Φυσικά πέμπτος παίχτης είναι ο Κάρτερ που είναι μια πολύ δυνατή προσθήκη. Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα των ανανεώσεων που σε αυτούς τους παίχτες μέσα είναι ο Αθηναίου (που συζητάει με τον ΠΑΟΚ), ο Νώντας Παπαντωνίου, Κασελάκης και ο ''Μίλο'' που ο Ν. Σάκοτα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Οι θέσεις που θα κοιτάξουν στο τουρνουά του Λας Βέγκας θα είναι για έναν παίχτη ρακέτας που θα κάνει την διαφορά (αν και στα υπόψιν για τρίτο σέντερ, υπάρχει και ο Ιαν Βουγιούκας). Σίγουρη απόκτηση θα υπάρχει και στην θέση ''2'' αφού εκτός Σάκοτα και υπάρχει άλλος παίχτης (εκτός αν υπάρξει παραμονή του Κασελάκη) αλλά και πάλι θα αποκτηθεί ένας ξένος.

Ενώ σίγουρη πρέπει να είναι και η προσθήκη στον ''1'' όπου η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στον Νίκο Ζήση που είναι πόθος για τον Μάκη Αγγελόπουλο και για τον κόσμο αλλά από ότι φαίνεται δεν θα προχωρήσει η συνεργασία αυτή.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment