Η ΑΕΚ παίρνει το κλειστό στο Γαλάτσι!


Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μια μεγάλη επένδυση, καθώς όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, υπάρχουν συζητήσεις με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Γαλατσίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ Σπορ ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής αποκάλυψε ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με την ΚΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του Γαλατσίου.

«Η ΑΕΚ μιλάει για επένδυση 2 εκατ. ευρώ και ακριβώς επειδή οι καιροί είναι τέτοιοι που δεν πρέπει να αφήνουμε τα γυμναστήριά μας ρημάζουν, οφείλουμε να συμπράξουμε με την ιδιωτική πρωτοβουλία. Έχει συμφωνηθεί μία μέση λύση, που θα δίνει το γυμναστήριο το πρωί στα σχολεία και στην τοπική κοινωνία της περιοχής και από το μεσημέρι και μετά θα στεγάζει τα τμήματα της ΑΕΚ. Παρόμοια φόρμουλα συζητάμε και για το κλειστό της Παιανίας και απομένουν κάποιες ακόμα συζητήσεις με την Ομοσπονδία του στίβου του Βόλεϊ, καθώς και με την Περιφέρεια».

Σε ερώτηση για τα σχέδια της ΠΑΕ ΑΕΚ για ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Σταύρος Κοντονής είπε: «Έχω πει και το παρελθόν ότι υπάρχει σαφώς μία αδικία στην ΑΕΚ ως προς το πώς χειρίστηκαν προηγούμενες κυβερνήσεις το θέμα του γηπέδου της. Τώρα υπάρχει μία απόφαση του ΣΤΕ που πρέπει να τη σεβαστούμε όλοι. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων πρέπει να γίνονται σεβαστές. Το επιτάσσει το Σύνταγμά μας»

Πηγή: thinkover.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment