Παίκτης της ΑΕΚ ο Ορτον


Εστειλε το συμβόλαιο του υπογεγραμμένο ο θηριώδης σέντερ και ήδη ετοιμάζεται, σε συνεννόηση με την ΚΑΕ, για το ταξίδι στην Αθήνα

Το aek365 σας είχε ενημερώσει από χθες πως ο Ντάνιελ Ορτον είναι ο εκλεκτός του Ντράγκαν Σάκοτα για την θέση που θα κλείσει το βασικό ρόστερ της ΑΕΚ και πως απέμεναν λεπτομέρειες για την απόκτηση του. Οι λεπτομέρειες αυτές τακτοποιήθηκαν. Ο 25χρονος σέντερ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του που σύμφωνα με πληροφορίεές έχει διάρκεια ενός έτους και ήδη ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ελλάδα σε συνενόηση με τους υπευθύνους της ΚΑΕ. Ο Ορτον έρχεται με μεγάλη όρεξη στην Ελλάδα και την ΑΕΚ και βλέπει κι αυτός, όπως κι ο Σάκοτα στο πρόσωπο του, μια ευκαιρία για επιστροφή στο υψηλότερο επίπεδο. Χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής ο ύψους 2.08 σέντερ έχει όλα τα προσόντα να εξελιχτεί σε έναν από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη. Αλλωστε μην ξεχνάμε πως έγινε ντραφτ μετά από ένα μόλις έτος στο κολλέγιο και μάλιστα στη θέση 29, ενώ έχει ήδη παίξει σε τρεις ομάδες ΝΒΑ. Ο Σάκοτα θεωρεί πως ο Ορτον ισως βιάστηκε να κάνει το μεγάλο βήμα και έτσι τα τελευταία δύο χρόνια παρουσίασε στασιμότητα όμως θέλει να βάλει αυτό το στοίχημα και πιστεύει πως θα το κερδίσει με την ΑΕΚ να έχει τεράστιο κέρδος από τον παίκτη. Ο προπονητής της ΑΕΚ είναι εντυπωσιασμένος από τα προσόντα αλλά και την μπασκετική προσέγγιση του Ορτον στο παιχνίδι και ανυπομονεί να δουλέψει μαζί του όπως και με όλους τους παίκτες που επέλεξε για το ρόστερ της περιόδου 2015-2016..

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment