Ακόμα ένα ''ΜΠΑΜ'' ετοιμάζει η Βασίλισσα!


Από το τέλος της σεζόν ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε ζητήσει το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της προετοιμασίας και αυτό έγινε. Ο Μάκης Αγγελόπουλος και προπονητής της Ένωσης κινήθηκαν γρήγορα και φτιάξανε ένα ρόστερ δυνατό και υπολογίσιμο για Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 13 παίχτες συν ένας ο Τσαλμπούρης που μένει και η επίσημη ανακοίνωση για να είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας της Βασίλισσας. 

Στην ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑekbcFans.Gr σκέφτονται να κινηθούν για μια επιλογή στην θέση ''3'' που η ΑΕΚ σαν εναλλακτική έχει μόνο τον Παύλο. Δεν είναι απίθανο πάντως σε αυτή την θέση ο Μάκης Αγγελόπουλος να ταράξει για ακόμη μια φορά τα νερά του Ελληνικού μπάσκετ και να κάνει το ''ΜΠΑΜ'' με κάποιον παίχτη που θα κάνει την διαφορά και θα δώσει τις λύσεις. 

Το μόνο ανοιχτό θέμα που μένει από το παλιό ρόστερ είναι αυτό του Μιλόσεβιτς. Ο Σάκοτα είχε μιλήσει μαζί του όπως σας είχαμε ενημερώσει και του είχε πει πως τον υπολογίζει και θα παραμείνει στην ΑΕΚ, φτάνει να δούμε τώρα τι θα γίνει και με αυτό. Πάντως το ενδεχόμενο να υπάρχει και άλλη μια μεταγραφή στην θέση ''3'' δεν είναι καθόλου απίθανο! 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment