Ηγετικό συμβόλαιο!


Η ΑΕΚ τάραξε τα νερά του ελληνικού μπάσκετ σήμερα το πρωί, κάνοντας μία μεγάλη μεταγραφή, όπως είναι αυτή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Μία προσθήκη, που της αλλάζει επίπεδο, που την ανεβάζει πάρα πολύ στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπασκετικό χρηματιστήριο.

Για να τα καταφέρει η "Ενωση", όπως καταλαβαίνει ο καθείς, έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο άνθρωπος, που προσπαθεί να δημιουργήσει τν νέα μεγάλη ΑΕΚ, δεν φείσθηκε χρημάτων, μόνο, που αυτή την φορά έκανε την υπέρβαση της υπέρβασης.

 Βλέπετε, το συμβόλαιο, που υπέγραψε ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ είναι επιπέδου Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, από την στιγμή, που την πρώτη χρονιά θα πάρει 550.000 ευρώ και την δεύτερη 600.000 ευρώ. Δεν υπολογίζονται σε αυτά τα ποσά, τα μπόνους, που μπορεί να πάρει ο παίκτης. Μπόνους, που δεν είναι δύσκολο να προκύψουν, καθώς μιλάμε για περίπτώσεις, όπως μεταξύ άλλων η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα και η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Eurocup.

Το μέγεθος της μεταγραφής του Μαυροκεφαλίδη στην ΑΕΚ μας έκανε να ανατρέξουμε μπόλικα χρόνια πίσω για να βρούμε ποιος ήταν ο τελευταίος παίκτης της "Ενωσης", που έπαιρνε τόσο πολλά ή περίπου τόσα χρήματα. Αν και δεδομένα δεν υπάρχουν στα χέρια μας (αυτά καθ' αυτά τα συμβόλαια δηλαδή), ο Νίκος Χατζής, ένας παίκτης, που έγραψε την δική του σελίδα στην "βασίλισσα", ήταν ο τελευταίος ή από τους τελευταίους, που κυμαινόταν στα επίπεδα του Μαυροκεφαλίδη.

Και επειδή ο Χατζής έπαιξε σε δύο διαφορετικές περιόδους στην ΑΕΚ, εμείς μιλάμε για την πρώτη και για τις αρχές της δεκαετίας του '00, όταν ο Γιάννης Φιλίππου ήταν στα καλύτερά του, μαζί, βεβαίως, και η ομάδα, που τότε καθοδηγούσε.

Πηγή: sdna.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment