Ο Μιλόσεβιτς στέλνει δανεικό τον ΑτιτςΗ ΑΕΚ βρίσκεται σε φάση διεργασιών. Η ομάδα ολοκληρώνει τη συγκέντρωση της, οι παίκτες περνούν από εργομετρικές εξετάσεις και αύριο θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ηδη, το ρόστερ της «Βασίλισσας» αριθμεί 13 καλαθοσφαιριστές, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιες ανοιχτές υποθέσεις.

Πρώτα απ’ όλα ο Εντιν Ατιτς. Ο 18χρονος Βόσνιος, παίκτης που σύμφωνα με τους ειδικούς του μπάσκετ ανήκει στα σπουδαιότερα ταλέντα της γενιάς του, είναι έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ. Η Ενωση ολοκληρώνει τη μεταγραφή του (σπάνιο να πληρώνονται άλλες ομάδες στο μπάσκετ), καταβάλλοντας σημαντικό ποσό στη βοσνιακή Σπαρς. Ωστόσο, είναι πιθανό ο Ατιτς να παραχωρηθεί δανεικός άμεσα, καθώς φαίνεται πως σε πρώτη φάση θα προτιμηθεί ο εμπειρότερος Μιλόσεβιτς.

Αυτό σημαίνει πως η σκέψη που υπάρχει ακόμα για την απόκτηση ενός παίκτη που θα καλύπτει τις θέσεις 2-3, θα πρέπει να γίνει από την ελληνική αγορά. Δεν υπάρχει βιασύνη, όσο περνά ο καιρός ανακύπτουν λύσεις και στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι. Αλλωστε, εκκρεμεί και το φινάλε με τον Τσαλμπούρη, που είναι εν δυνάμει παίκτης της Ενωσης, αλλά θα πρέπει να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment