Σεβασμός...


Βλέπω σήμερα και ακούω πολλούς που λένε ότι ο Δίπλαρος τιμωρήθηκε για την ειλικρίνεια του και επειδή είναι ντόμπρος και άλλα τέτοια... η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τιμωρία, το μπάσκετ μπορεί να το συνεχίσει, φυσικά ΟΧΙ στην ΑΕΚ, ταλέντο έχει και πολύ μάλιστα αλλά και μεγάλη έλλειψη σεβασμού. 

Ο Νίκος Δίπλαρος είναι 18 χρονών αλλά το ότι είναι ακόμη παιδί δεν πάει να πει ότι δεν είναι και επαγγελματίας. Η ΑΕΚ του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Α1 και στην Ευρώπη (Eurocup) και όχι στην Γ' Εθνική και στον Έσπερο, αυτό όμως δεν το σεβάστηκε.

Αν στην συνέντευξή του έλεγε ότι '' Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την ευκαιρία που μου δίνει και θα δουλέψω πολύ για το καλύτερο μπασκετικό μου μέλλον'' κανείς δεν θα έλεγε τίποτα και θέμα δεν θα γινόταν ακόμα και αν έλεγε (όπως είπε) ότι είναι Ολυμπιακός. Αλλά όταν δεν σέβεσαι τον σύλλογο που σε εμπιστεύεται για να ξεκινήσεις την καριέρα σου στην Α1 και δεν σέβεσαι και την ιστορία του συλλόγου μετά μην έχεις και απαιτήσεις. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, ούτε Ολυμπιακός είναι, ούτε και Παναθηναϊκός και όπως έχω πει σε πολλούς σήμερα η ΑΕΚ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι.

Επίσης για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα του Νίκου Δίπλαρου γιατί τράβηξε πολύ, η πλειοψηφία των αθλητικών site υποστηρίζουν ότι είναι λάθος της ΑΕΚ που τον έδιωξε αλλά όχι κύριοι εσείς κάνετε το λάθος, το καλύτερο μέλλον για τον Δίπλαρο ήταν και είναι το να φύγει από την ομάδα γιατί για ένα παιδί 18 χρονών που ξεκινάει την ''μεγάλη'' του καριέρα και το να μπαίνει στο γήπεδο και όλοι να τον βρίζουν και να τον γιουχάρουν, ΟΧΙ δεν είναι καλό για τον μέλλον του, αλλά όλο αυτό είναι λάθος και μόνο δικό του λάθος και δείχνει ότι γενικά και στην ζωή του έχει έλληψει σεβασμού που κάποιος πρέπει να του μάθει να σέβεται εκεί που τρώει ψωμί!

Συνεχίζουμε...

Παναγιώτης Μίχος 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment