Κατσίβελης: «H AEK ήταν η καλύτερη επιλογή»


Ο νέος παίχτης της Ένωσης, Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στην προετοιμασίας της ομάδας και για την μετακίνηση του από το Ολυμπιακό στην ΑΕΚ.

«Ήταν η τρίτη ημέρα στο Καρπενήσι, έχουμε πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά και αυτό πρέπει να κάνουμε σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας μας. Σκοπός μας είναι να γνωριστούμε σαν ομάδα και να δουλέψουμε όσο σκληρότερα γίνεται. Σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι πολλά από τα παιδιά γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και σε αυτό βοηθούν και οι προπονητές μας. Περνάμε καλά και εντός και εκτός παρκέ».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό. Το θέμα είναι να βγάλουμε στο παρκέ τη δουλειά που κάνουμε και να μιλήσουμε στο… γήπεδο».

Για την υπόσχεση που δίνει στον κόσμο της ομάδας: 

«Να περιμένει μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τη μετάβαση από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ: 

«Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Στον Ολυμπιακό είχα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που θα έχω στην ΑΕΚ. Θα έχω έναν πιο αναβαθμισμένο ρόλο, θέλω να παίξω, να δείξω τι μπορώ να κάνω και η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment