Κάρτερ «Θα είναι μια χρονιά που θα γουστάρετε!»


Στην media day που οργάνωσε η ΚΑΕ στο Καρπενήσι μίλησε ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός guard, Μαρκ Κάρτερ που εμφανίστηκε ιδιαιτέρως ευδιάθετος και μας μίλησε για τους στόχους που έχει η ομάδα φέτος.Αναλυτικά δήλωσε:


«Αυτή την εβδομάδα, μέχρι στιγμής, είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Βελτιώνουμε τη φυσική μας κατάσταση, προσπαθούμε να γνωριστούμε μεταξύ μας και από εκεί και πέρα μαθαίνουμε τον τρόπο που θα αγωνιζόμαστε, το σύστημα, δουλεύουμε πάνω σε διάφορα πράγματα τα οποία στο τέλος πρέπει να τα δέσουμε όλα μεταξύ τους.

Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να μάθουμε αυτές τις εβδομάδες έτσι ώστε στο τέλος να τα συγκεντρώσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», ξεκίνησε να λέει ο Κάρτερ και συνέχισε σχετικά με τους στόχους της Ένωσης:

«Είναι εξαιρετικό που θα συμμετέχουμε στο Eurocup, είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμας να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να δώσουμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να φανεί ξανά στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια μεγάλη ιστορική ομάδα και θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία εκεί και φυσικά στο πρωτάθλημα να τελειώσουμε όσο υψηλότερα μπορούμε και να δούμε τι θα γίνει...».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment