Το πολυεργαλείο της ΑΕΚ: Δημήτρης Κατσίβελης


Ηταν εύλογο, πως μετά την εντυπωσιακή νίκη της ΑΕΚ επί της Σάσαρι οι προβολείς θα έπεφταν πάνω στον σούπερ Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Για τον «Μαύρο» πάντως, είναι γνωστό τι μπορεί να προσδοκά κάποιος. Εκείνος που κατέπληξε και έκανε τον Σάκοτα να χαμογελά ενθουσιασμένος ήταν ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο 24χρονος άσος έκανε πράγματα και θαύματα και δικαίωσε απόλυτα τον Σάκοτα που του έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Κατσίβελης δεν είχε παίξει πολύ στο πρώτο παιχνίδι με τη Σάσαρι, αλλά με τη δουλειά του στις προπονήσεις είχε πείσει τον Σάκοτα να πάρει χρόνο. Ηταν εξαιρετικός στην οργάνωση του παιχνιδιού όταν χρησιμοποιήθηκε ως πλέι μέικερ, αλλά και ως σούτινγκ γκαρντ μαζί με τον Ουόρεν. Με τους δύο παίκτες η ΑΕΚ είχε ταχύτητα και ο Κατσίβελης έμοιαζε με…σπρίντερ.
Υπήρχαν στιγμές, κατά τις οποίες ο Κατσίβελης ήταν απολαυστικός στο παιχνίδι του και γέννησε μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Ετσι και αλλιώς είναι ένας παίκτης που έχει να περιμένει πολλά η ΑΕΚ από αυτόν, δεδομένου πως αισθάνεται ακόμα καλύτερα φορώντας τη φανέλα της ομάδας που αγαπά από μικρό παιδί.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment