Χέρστον «Θα την κάνουμε ξανά μεγάλη στην Ευρώπη»


«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα φέτος. Οι προπονήσεις στην προετοιμασία είναι Πολύ σκληρές, αλλά έχουμε πολύ καλούς παίκτες και θα προχωρήσουμε για το καλύτερο», είπε αρχικά ο Μαλίκ Χέρστον και συνέχισε όσον αφορά την αίσθηση που έχει για την πορεία της ομάδα:

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα σε πιο επίπεδο θα φτάσουμε τόσο στο Eurocup, όσο και στις ελληνικές διοργανώσεις, όμως έχουμε την ευκαιρία να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στις δύσκολες ομάδες που μας περιμένουν. Πρέπει να χτιστεί η ομάδα, να βρει τη χημεία της και στη συνέχεια θα δούμε που θα φτάσουμε».

Σχετικά με τους λόγους που τον κράτησαν στη Βασίλισσα, ο Αμερικανός τόνισε: «Μου άρεσε το πρότζεκτ από την περασμένη σεζόν. Ο κόουτς Σάκοτα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, είναι εξαιρετικός προπονητής και έχουμε και έναν εξαιρετικό ιδιοκτήτη, τον κ. Αγγελόπουλο. Αυτά αρκούσαν για να με κάνουν να πω το «ναι».

Φέτος, έχουμε την ευκαιρία να επαναφέρουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει και να την κάνουμε ξανά μεγάλη στην Ευρώπη. Οπότε ήταν εξαιρετική ευκαιρία για εμένα».

Όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας: «Αγαπώ τον κόσμο μας και αυτό που θέλω να κάνω είναι να τους ζητήσω να μας στηρίξουν και φέτος και να τους υποσχεθώ ότι θα έχουμε μια εξαιρετική χρονιά».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment