Ενίσχυση για ένα μήνα με Καλαμπόκη !Ακαριαία αντιδρούν στην ΑΕΚ στα διάφορα «χτυπήματα» που δέχτηκε η ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Στις προπονήσεις της ΑΕΚ, από την Τετάρτη κιόλας, αναμένεται να ενταχθεί ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος ήταν παρών την τελευταία σεζόν της Βασίλισσας στην Ευρωλίγκα πριν 10 χρόνια.

Ο έμπειρος γκαρντ, που συμπλήρωσε τον Αύγουστο τα 37, θα καλύψει το κενό που δημιουργεί ο τραυματισμός του Μαρκ Κάρτερ στις θέσεις των γκαρντ. Ο Καλαμπόκης στο φινάλε της περσινής σεζόν είχε... εκτελέσει την ΑΕΚ με τη φανέλα του Ρεθύμνου (όπου αγωνιζόταν από το 2013), ενώ συμμετείχε αυτό το καλοκαίρι στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά των διεθνών.

Μάλιστα, πήρε κανονικά χρόνο συμμετοχής στα φιλικά των ερυθρόλευκων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, την οποία θα ενισχύσει σε πρώτη φάση στις προπονήσεις, είναι διάρκειας ενός μήνα, χωρίς αυτό να αποκλείει κάποιου είδους επέκταση.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment