Τελειωμένος ο Όρτον, ψάχνει αντικαταστάτη η ΑΕΚ!


Δεδομένη πρέπει να θεωρείται πλέον η αποχώρηση του Ντάνιελ Όρτον. Αγγελόπουλος και Σάκοτα μίλησαν για το θέμα και αποφάνθηκαν πως τα πειθαρχικά παραπτώματα του Αμερικανού είναι πολύ βαριά και δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα. Συμφώνησαν πως αγωνιστικά ήταν μια επιλογή που τους δικαίωσε καθώς ο παίκτης έδειξε εξαιρετικά στοιχεία φτάνοντας μέσα από τις προπονήσεις σε υψηλό επίπεδο όμως δεν είναι δυνατό να ρισκάρουν την τάξη και την ηρεμία στην ομάδα. 

Η συμπεριφορά του Όρτον έδειξε πως μπορεί να τινάξει τα αποδυτήρια στο αέρα και να δημιουργήσει προβλήματα από το πουθενά. Ο παίκτης θα απολογηθεί αλλά η απόφαση έχει παρθεί.

Η αποχώρηση του, φυσικά δημιουργεί πρόβλημα στην ΑΕΚ αλλά στην υπόθεση υπάρχει το πολύ θετικό ότι δεν έχει κατατεθεί το συμβόλαιο του στον ΕΣΑΚΕ. Έτσι η Ένωση με την αντικατάσταση του δεν θα χρεωθεί αλλαγή ξένου ούτε θα περιμένει να λυθεί το συμβόλαιο για να καταθέσει το νέο.

Ήδη στην ομάδα έχουν ξεκινήσει επαφές για να βρουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση Όρτον. Στόχος είναι να έρθει σέντερ επιπέδου με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Αμερικανό. Ήδη μάνατζερ έχουν καταθέσει προτάσεις και το θετικό είναι πως στην αγορά υπάρχουν καλές λύσεις που μπορούν να προσφέρουν αυτά που θέλει η ΑΕΚ. Στόχος είναι το ζήτημα να κλείσει το γρηγορότερο δυνατό και ο παίκτης που θα έρθει να ενταχθεί στην ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment