Τηλεοπτικά η Βασίλισσα στο τουρνουά του Ρεθύμνου!Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το 5ο Διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά με τη συμμετοχή της ΑΕΚ της Skyliners Frankfurt και φυσικά το Ρεθύμνου Cretan Kings.

Η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια από την κρητική ΚΑΕ θα γίνει για πρώτη φορά στα Χανιά, με την συνδιοργάνωση του Δήμου Χανίων, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος να απολαύσουν ένα τριήμερο μπασκετικής πανδαισίας. Μάλιστα, το τουρνουά θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον OTE TV, ενώ η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Την Πέμπτη (24/9) θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο στην μνήμη του Πέτρου Οικονομάκη, ενώ στις 19:30 θα ανοίξει η αυλαία της διοργάνωσης με τον αγώνα Skyliners Frankfurt - Ρέθυμνο Cretan Kings.

Την δεύτερη ημέρα του τουρνουά (25/9) θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας All Star Παίδων Κρήτης ανάμεσα στην Ανατολή και στην Δύση (17:30), ενώ η ομάδα του Ρεθύμνου θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ.

Η αυλαία του 5ου Διεθνούς τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» θα πέσει το Σάββατο (26/9) με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Skyliners Frankfurt.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19:30 το απόγευμα.

Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Χανίων. Χρυσός χορηγός του 5ου Διεθνούς τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» είναι ο OTE TV και μεγάλος χορηγός η Aegean Airlines.


Το πρόγραμμα του 5ου Διεθνούς τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» έχει ως εξής:

Πέμπτη 17/9

13:00 Συνέντευξη Τύπου (Κλ. Γυμν. Κλαδισού)

Πέμπτη 24/9

18:30 Τέλεση Τρισάγιου (στη μνήμη του Πέτρου Οικονομάκη)

19:30 Skyliners Frankfurt – Ρέθυμνο Cretan Kings

Παρασκευή 25/9

10:00 Συνέντευξη Τύπου προπονητών (Κλ. Γυμν. Κλαδισού)

17:30 All Star Ανατολή - Δύση (Αναπτυξιακού Κρήτης)

19:30 AEK – Ρέθυμνο Cretan Kings

Σάββατο 26/9


19:30 ΑΕΚ - Skyliners Frankfurt

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment