Νέο ΣΟΚ:Εκτός 20 μέρες και ο Κατσίβελης !!Παρά τον Αγιασμό η γκαντεμιά στην ΑΕΚ συνεχίζεται. Νέο θύμα ο Κατσίβελης που η περίπτωση του ξεπερνάει τα... όρια αφού η αιτία που θα μείνει 20 μέρες έξω είναι σκωληκοειδίτιδα! Ο νεαρός μετά από πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά τη διάγνωση ο γιατρός συνέστησε άμεση εγχείρηση. Για τον λόγο αυτό ο Κατσίβελης θα χειρουργηθεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι. Εννοείται πως ο γκαρντ της ΑΕΚ που λόγω της απουσίας Κάρτερ θα ήταν αρχική πεντάδα στα πρώτα παιχνίδια θα λείψει από τα μάτς με Αρη, ΠΑΟΚ και Κράσνι. Χάνει δηλαδή και τις τρεις πρεμιέρες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ΑΕΚ.

«Εκτός μάχης τέθηκε και ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο γκαρντ της «Βασίλισσας» εισήχθη στην Ευρωκλινική σήμερα τα ξημερώματα με οξεία σκωληκοειδίτιδα. Θα χειρουργηθεί λαπαροσκοπικά στην Ευρωκλινική σήμερα (02/10) στις 15.00. Ο Κατσίβελης θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment