Περίπου 300 οπαδοί της ΑΕΚ στην Πόλη για το ματς !!Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο την Γαλατασαράι και σύμφωνα με πληροφορίες του www.aekbcfans.gr στην πόλη βρίσκονται ήδη 250-300 οπαδοί που έχουν ταξιδέψει αεροπορικώς και οδικώς προκειμένου να είναι στο πλάι της Βασίλισσας. 

Φυσικά αναμένεται να φτάσουν κι άλλοι, όμως αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα είναι το αν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο Αμπντί Ιπεκτσί. Δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα κάνουν λόγο για αυστηρή στάση της αστυνομίας αλλά και του Υπουργείο εσωτερικών, ώστε να μην δοθούν εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΚ.

Από κει και πέρα από την ΚΑΕ ΑΕΚ γίνονται προσπάθειες, σε συνεργασία με τη διοίκηση της Γαλατασαράι μέχρι αυτή την ώρα για να μπορέσουν έστω και την ύστατη στιγμή να καταφέρουν να πείσουν τις αρχές ότι δεν θα υπάρξει κίνδυνος για το συγκεκριμένο αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλατά αντιμετωπίζει αύριο την Μπενφίκα, με αποτέλεσμα να μην περιμένουν πολύ κόσμο στο παιχνίδι του μπάσκετ. Πάντως μέχρι ετούτη την ώρα η εντολή που έχει δοθεί από τις αρχές της Τουρκίας είναι να μην επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ στο παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑ ΕΔΩ ΑΔΕΛΦΙΑ !!

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment