Σάκοτα: «Η ΑΕΚ μπορεί την 4αδα»


Ο Ντράγκαν Σάκοτα στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ έθεσε και τον στόχο για το πρωτάθλημα της Α1 που είναι η 4αδα.

«Πιστεύω ότι διαλέξαμε καλούς παίκτες. Έχουμε μία ομάδα που μπορεί να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή να κάνει το βήμα παραπάνω από πέρυσι και να μπει στην τετράδα. Υπάρχουν κάποια θέματα τραυματισμών τις τελευταίες μέρες, πάντως νομίζω ότι μπορούμε να δείξουμε καλά πράγματα μέσα στη σεζόν», είπε αρχικά ο κόουτς της Ενωσης, Ντράγκαν Σάκοτα και πρόσθεσε:

«Έχουμε, ήδη, πάρει τον Γιάννη (σ.σ Καλαμπόκης). Είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα. Έχει κάνει δυνατές προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Θα έχει σημαντικό ρόλο. Για να φτάσουμε στον τελικό στόχο, απαιτούνται πολλά πράγματα. Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει όταν θα έρθουν και τα δύσκολα. Ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουν οι παίκτες ότι έχουν την στήριξη του κόσμου, διότι έτσι αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και παίζουν καλύτερα».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment