Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ - Τρικάλα το Σάββατο στις 17:00 !

Η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα BC ARIES για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (24/10, 17:00) και, όπως ενημερώνει το aekbc.gr, η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε. Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρεις:

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ... ΕΣΥ!

Tιμές εισιτηρίων: 10€, 20€, 50€ .

Eνημερώνουμε ότι:

Η προπώληση των εισιτηρίων, καθώς και η προσφορά των δωρεάν εισιτηρίων για τις γυναίκες, θα γίνεται από τα γραφεία της ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ (Είσοδος VIP, αίθουσα Tύπου, γραφείο OPERATION), Πέμπτη και Παρασκευή, 11:00-17:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-6896793

Η προπώληση των εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα θα γίνεται από τα booths P1 ,P5 ,P0 (σταθμός "Ειρήνη") από τις 13:00. Τα δωρεάν εισιτήρια για τις Γυναίκες θα διατίθενται μόνο στο εκδοτήριο P5. Απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

Για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται : Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο).

ΑΕΚ-ΤΡΙΚΑΛΑ Β.C. ARIES

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και τα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτυο.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

*Online από το link: https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16/

*Από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. - 11μ.μ.)

*VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)

*Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, Media Markt, Mymarket, Metro).

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα από τις 13:00,.από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη" & Μπάσκετ Parking P5, P1 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, για την έκδοση των εισιτηρίων απαιτείται το ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής εισιτηρίων.

*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).

*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment