«Βλέπει» Ουίλμπεκιν η ΑΕΚ


Πέντε «κοψίματα» στο ρόστερ τους ανακοίνωσαν οι Σίξερς και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Σκότι Ουίλμπεκιν. Ο 22άχρονος γκαρντ, που ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, είχε υπογράψει αυτό το καλοκαίρι, τετραετές, μερικώς εγγυημένο, συμβόλαιο με την ομάδα του ΝΒΑ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είχε κάνει το καλοκαιρι προσπάθεια να τον διατηρήσει στις τάξεις της, αλλά προτίμησε την επιστροφή στην Αυστραλία, προκειμένου να μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή για το ΝΒΑ. Πλέον, ο Ουίλμπεκιν προστίθεται στη λίστα των εκλεκτών γκαρντ της Ένωσης, καθώς χαίρει της εκτίμησης του κόουτς Σάκοτα, αλλά και επειδή γνωρίζει και εκείνος την ομάδα, τις συνθήκες και τις απαιτήσεις.

Φυσικά, τη δεδομένη στιγμή, η ΑΕΚ διαθέτει γκαρντ, και μάλιστα τον πρώτο σε ασίστ στο πρωτάθλημα, τον Ουόρεν, και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις, ωστόσο στη Βασίλισσα, σίγουρα, «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση του Ουίλμπεκιν.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment