Υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντελινινκάιτις;Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με παίκτες εγνωσμένης αξίας οι οποίοι θα προστεθούν στο ήδη υπάρχον δυναμικό για να επανέλθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις και τις επιτυχίες.

Κατά την χθεσινή ημέρα είδε το φως της δημοσιότητας ένα άρθρο που ανέφερε δηλώσεις του Τόμας Ντελινινκάιτις που αγωνίστηκε πέρσυ στην ΑΕΚ και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κυρίως με τις επιθετικές αρετές του.

Ο Λιθουανός που ακόμα αναζητεί ομάδα να συνεχίσει την ακριέρα του, δίνει προτεραιότητα σε σύλλογο της χώρας του αλλά όπως δήλωσε οι μόνες προτάσεις που έχει είναι από το εξωτερικό και άφησε να εννοηθεί πως θέλει στη Βασίλισσα να επιστρέψει εάν ικανοποιηθεί οικονομικά...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 
«Θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου σε ομάδα της Λιθουανίας, γιατί πουθενά δεν είναι καλύτερα από το σπίτι σου. Όμως οι προτάσεις που έχω είναι μόνο από το εξωτερικό. Έχουν ενδιαφερθεί για μένα οι πρώην ομάδες μου, η ΑΕΚ και η Κόνιασπορ. Στην ΑΕΚ ήμουν πέρυσι, ενώ στην Τουρκία είχα παίξει παλιότερα. Θα ήθελα να γυρίσω στην ΑΕΚ, η πρότασή της είναι ικανοποιητική, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την ομάδα. Μπορεί να πάω, μπορεί και όχι».
Αλλά τονίζουμε ξανά πως πρόκειται για δημοσίευμα και όχι είδηση...

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment