«Η ομάδα πάνω από όλα»


Στην εφημερίδα «ΩΡΑ» μίλησε ο κορυφαίος της ΑΕΚ στη νίκη επί των Τρικάλων (82-65), Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση η ομάδα.

Ερωτώμενος για την προσωπική του απόδοση, τόνισε: «Η ομάδα είναι το θέμα. Το να βλέπουμε πρόσωπα στο μπάσκετ, δεν είναι σωστό. Είναι ομαδικό το άθλημα. Εμείς θέλουμε να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε και να φτιάξουμε την νοοτροπία μας, γιατί είναι πολύ κακή και θα πάμε καλύτερα».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έδειξε σημάδια βελτίωσης, εν συγκρίσει με το ματς της Τετάρτης κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, επισήμανε: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την δυναμικότητα της Γαλατάσαραϊ και των Τρικάλων. Βέβαια δεν μπορείς να υποτιμάς και κανέναν αντίπαλο. Μπορώ να πω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι κατά διαστήματα, αν και χάσαμε κάποιες στιγμές την συγκέντρωσή μας, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και ότι κατά διαστήματα παίξαμε και καλό μπάσκετ».

Για το αν θα είναι κομβικό το παιχνίδι με την Νίζνιμ πρόσθεσε: «Κομβικό παιχνίδι είναι, για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ούτως ώστε να δούμε πότε θα βελτιωθούμε».

Για τον κόσμο που τον αποθέωσε: «Να είναι καλά, τον ευχαριστώ! Χρειάζεται η ομάδα την στήριξή του κόσμου».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment