Ανοσίκε: Μπορούμε να πετύχουμε πολλά αυτή τη σεζόν


Ενθουσιασμένος με τα όσα βρήκε στην ομάδα αλλά και τη στήριξη του κόσμου δηλώνει στο aek365 ο Όου Ντι Ανοσίκε και προσθέτει πως στόχος της Βασίλισσας είναι να περάσει στην επόμενη φάση του Euro cup, αλλά και να πλασαριστεί στη κορυφαία τριάδα του πρωταθλήματος

-Η ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια παίζει στην Ευρώπη ξανά, πως νιώθεις;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, βρίσκομαι στην Ελλάδα, σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και τεχνικό τιμ. Δε βλέπω την ώρα να παίξουμε αύριο απέναντι σε μια πολύ καλή ρώσικη ομάδα».

-Είσαι ενθουσιασμένος που βρίσκεσαι εδώ στην ΑΕΚ;

«Ναι είναι πολύ όμορφα, υπάρχει πολύ καλή οργάνωση, είναι πολύ ωραία πόλη, οι οπαδοί είναι εξαιρετικοί νομίζω πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά αυτή τη σεζόν».

-Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ στη διοργάνωση;

«Πρέπει να τα βλέπουμε ξεχωριστά, παιχνίδι με παιχνίδι και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Αλλά θέλουμε να περάσουμε στη δεύτερη φάση του Euro cup, και να είμαστε στην τριάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος».

-Η ΑΕΚ ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα, πιστεύεις μπορεί να κάνει το ίδιο και με την Κράσνι αλλά και απέναντι στο Λαύριο; Πιστεύεις η ομάδα θα είναι έτοιμη;

«Ναι το πιστεύω, στην αρχή η ομάδα ξεκίνησε με πολλούς τραυματισμούς, όμως τώρα όλοι έχουν επανέλθει. Νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες».

-Ξέρεις αρκετά πράγματα για την ομάδα που αντιμετωπίζετε;

«Ναι έχω παίξει με πολλούς από αυτούς και στην Ιταλία, και στη summer league του ΝΒΑ, είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με καλούς σκόρερ, πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment