Ζήτησε συγγνώμη από την ΑΕΚ ο παίκτης-πρόεδρος της Κράσνι..


«Συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου, Έλληνες και Ρώσοι είμαστε αδέρφια» δήλωσε ο παίκτης - πρόεδρος (!), Ντιμίτρι Γερασιμένκο – Ευχαριστίες στην ΑΕΚ και από τον κόουτς Μπολκασόφ

Με τη συμπεριφορά του ξεσήκωσε ουκ ολίγες φορές το ΟΑΚΑ, αλλά στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την ΑΕΚ και την Ελλάδα. Ο λόγος για τον παίκτη - πρόεδρο της Κράσνι (!), Ντιμίτρι Γερασιμένκο.


Εμφανιζόμενος παρατύπως, ξεκινώντας ανέφερε: «Ηταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απίστευτο από αυτό που συμβαίνει εδώ. Ήταν δυνατό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω την αντίπαλη ομάδα για τον αγώνα που έγινε. Ελπίζω και στη Ρωσία να υπάρχει ίδια ατμόσφαιρα».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον τρόπο που προκάλεσε τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Και οι οπαδοί μας είναι τρελοί. Ίσως την επόμενη φορά να μην ξαναμιλήσω με τους αντιπάλους οπαδούς. Ωστόσο, καταλαβαίνω κάποιες ελληνικές λέξεις και απάντησα στους οπαδούς της ομάδας, δείχνοντας το όνομά μου στη φανέλα. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο. Αν πέταξε μπουκάλι πίσω ο Κούπερ, θα το εξετάσω. Οι Ρώσοι με τους Έλληνες είναι αδέρφια, λόγω ορθοδοξίας. Κάποιος, όμως πρέπει να κερδίσει».

Ενδιάμεσα, ο προπονητής της Κράσνι, Κίριλο Μπολκασόφ, είχε τονίσει (με μετάφραση του Γερασιμένκο) στα αγγλικά: «Ξέραμε οτι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Ηταν ενα απίστευτο παιχνίδι απέναντι σε μια πολυ δυνατή ομάδα.Είχαμε πολλά προβλήματα με φάουλ. Είμαι χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη και θέλω να ευχαριστήσω και την ΑΕΚ».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment