«Ο Παπαντωνίου ήρθε και υπέβαλε ένσταση»


Άλλαξε γνώμη η ΑΕΚ για την ένσταση, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξανδρος Σιμητόπουλος.

Ο κομισάριος της αναμέτρησης της «Ένωσης» με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, δήλωσε πως αρχικά ο Νώντας Παπαντωνίου –ως τέταρτος αρχηγός- κατέθεσε ένσταση για τη χρονική διάρκεια της διακοπής, όμως μερικά λεπτά αργότερα, παράγοντας των φιλοξενούμενων του είπε πως αυτή δεν πρόκειται να υποστηριχθεί!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο κομισάριος του ματς Άρης-ΑΕΚ, Αλέξανδρος Σιμητόπουλος:

«Το γεγονός είναι ότι έπεσε η μπασκέτα. Έγινε μία προσπάθεια να αποκατασταθεί η ζημιά και αυτή διήρκησε 55 λεπτά. Μετά ο αγώνας ξεκίνησε πάλι και έληξε κανονικά. Ο τέταρτος αρχηγός της ΑΕΚ, Νώντας Παπαντωνίου, μετά το τέλος του ματς, υπέβαλε ένσταση. Εμείς, μετά την πτώση της μπασκέτας, ενημερώσαμε τις ομάδες πως σε εύλογο χρονικό διάστημα θα αποκαταστήσουμε την μπασκέτα. Σε 55 λεπτά αποκαταστάθηκε η ζημιά.

Όμως, πριν κλείσουμε το φύλλο αγώνα ήρθε παράγοντας της ΑΕΚ, που ήταν στον πάγκο αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του και πως: “δεν επιθυμούμε να υποστηρίξουμε την ένσταση”»!

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment