«Εμπιστοσύνη στον κόουτς»


Ο Μαλίκ Χέρστον μίλησε για την απόδοση της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν, τον Ντράγκαν Σάκοτα και τον Ντάνιελ Όρτον! Ο Αμερικανός της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στο Goal.

Για την απόδοση της ομάδας:

«Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή. Έχουμε δείξει μερικά ψήγματα, τα οποία παραπέμπουν σε μία καλή ομάδα. Και άλλα, τα οποία μας λένε ότι πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Η ομάδα έχει ταλέντο. Αν πασάρουμε σωστά, παίξουμε ομαδικά, γυρίσουμε την μπάλα και αμυνθούμε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για την πραγματική ΑΕΚ:

«Δεν την έχουμε δει ακόμη! Και εμείς αναζητάμε την ταυτότητά της. Ελπίζουμε να είμαστε όπως στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές. Πρέπει να πάρουμε αυτή τη νίκη και να χτίσουμε με υπομονή επάνω της. Χρειάζεται χρόνος να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Έχω όμως, υπομονή και πίστη σε αυτήν την ομάδα. Ακόμη είναι νωρίς και παίζει σημαντικό ρόλο ο τρόπος που παίζουμε. Δεν είμαι παίκτης εγωιστής. Περιμένω το παιχνίδι να έρθει σε εμένα και θέλω από τους συμπαίκτες να εμπλακούν όλοι στο παιχνίδι της ομάδας. Όταν η μπάλα γυρίζει και μοιράζεται σε όλους, αυτό είναι το αγωνιστικό στυλ στο οποίο ευημερώ».

Για τον Ντάνιελ Όρτον:

«Εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Είναι καλός παίκτης. Απλά έπρεπε να μάθει την ευρωπαϊκή κουλτούρα, πώς να συμπεριφέρεται στην ομάδα αλλά και στους προπονητές του. Ήταν μία διαδικασία γι” αυτόν αλλά και για εμάς. Το ταλέντο του ήταν ασύγκριτο. Είμαι σίγουρος πως οπουδήποτε και να πάει θα τα καταφέρει. Αυτό όμως που μετράει είναι να δούμε ποιοι έμειναν εδώ».

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα:

«Είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Τον εμπιστεύομαι, όπως και αυτός εμένα. Ο,τι χρειάζεται η ομάδα και ο προπονητής από εμένα θα το κάνω».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment