Ακυρώνεται η εκδρομή των ΑΕΚτζήδων στην Πόλη!Απρόσμενη εξέλιξη, που δημιουργεί τεράστια προβλήματα σε όσους είχαν προγραμματίσει να βρεθούν στο πλευρό της «Βασίλισσας» κατά την επιστροφή της στην Κωνσταντινούπολη, θέτουν οι Τούρκοι. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, με σημερινή κοινή απόφαση του τουρκικού υπουργείου εσωτερικών και της τοπικής αστυνομίας, μπλοκάρεται η παρουσία κάθε Ελληνα φιλάθλου στη μεθαυριανή αναμέτρηση.

Οι Τούρκοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης. Αν και από το πρωί υπήρξε συναγερμός στη διοίκηση της ΑΕΚ και στελέχη της βρίσκονταν σε συζητήσεις με το ελληνικό προξενείο και την πρεσβεία, δεν μπόρεσε να βρεθεί λύση. Οι Τούρκοι ήταν ανένδοτοι και ενδεικτικό της άτεγκτης στάσης που κράτησαν είναι πως υπάρχει απόφαση να επιτραπεί η είσοδος μόνο σε όσους έχουν τουρκικό διαβατήριο ή ταυτότητα.

Αυτή η εξέλιξη προκαλεί τεράστιο πρόβλημα στους «κιτρινόμαυρους» εκδρομείς. Κατά τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις, στην Κωνσταντινούπολη θα ταξίδευαν περισσότεροι από 500-600 Ενωσίτες, που τώρα δεν θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο. Ηδη, καταβάλλονται προσπάθειες για να ακυρωθούν οι εκδρομές που είχαν προγραμματιστεί, αλλά τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment