Χέρστον: Δεν μπορώ να πω μόνο μια λέξη για τους φιλάθλους μας

Ο Μαλίκ Χέρστον μίλησε για την πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο Eurocup, τονίζοντας πως η άμυνα και η αυτοσυγκέντρωση όλων των παικτών έφερε αυτή την επιτυχία. Αφού αποθέωσε τους Μιλόσεβιτς και Λουκά, ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξή του


Μαλίκ τι έχεις να πεις για τη σημερινή νίκη της ΑΕΚ;

«Ήταν πολύ μεγάλη νίκη, οι παίκτες της Νίζνι μπορούσαν να πασάρουν καλά, να σκοράρουν εύκολα στην επίθεση. Οποιοδήποτε λάθος θα μπορούσε να έχει κόστος. Το διαχειριστήκαμε όλο αυτό και μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, είχαμε και το «Μίλο» σε καταπληκτική κατάσταση. Αξίζαμε τη νίκη και θα δουλεύουμε για το καλύτερο κάθε μέρα»

Η άμυνα πιστεύεις ότι ήταν το «κλειδί» της σημερινής (της Τετάρτης) νίκης;


«Το πιστεύω απόλυτα, όπως είπα και πριν είχαμε και σε μεγάλη μέρα τον «Μίλο» και τον Λουκά και όλοι παίζαμε σωστά στην άμυνα, είχαμε επίσης πολύ καλές λύσεις από τον πάγκο και όλοι μαζί βοήθησαν στο να πάμε τόσο καλά στην άμυνα»

Η Νίζνι έβρισκε συνεχώς λύση από τα σουτ τριών πόντων. Πως το αντιμετωπίσατε στο γήπεδο;

«Η Νίζνι έχει πολύ καλούς σουτερ και αυτό το έδειξε από το πρώτο ημίχρονο με πολλά τρίποντα. Εκεί πιστεύω ότι δεν πρέπει να χαλαρώσεις γιατί τους δίνεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτό κάναμε και εμείς και μετά το πρώτο δεκάλεπτο όλοι δουλέψαμε για την άμυνα. Έτσι ήρθε και η νίκη»

Μια μόνο λέξη για τους φίλους της ΑΕΚ;

«Μια λέξη; Δεν μπορώ να πω για τους φιλάθλους μας μια λέξη, θα πω λίγες τους αγαπάμε και τους ευχαριστούμε για την στήριξη στην ομάδα»

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment